Re:Pannonia

ČETRTEK / 5.7.2018


17:00 - PARK DOŽIVETIJ - Valove športne urice
20:00 - VAŠKO JEDRO - Zaključni koncert otrok
21:00 - HIPODROM KRIŽEVCI - Oldsmobile poetry
22:00 - VAŠKO JEDRO - Tomi Lorber in orkester

------

VALOVE ŠPORTNE URICE:

V sodelovanju z Val športom bomo na novo zgrajenem motoričnem parku v Križevcih poskrbeli, da se bo gibalo staro in mlado.

-------

ZAKLJUČNI KONCERT OTROK:

Še dodaten utrip festivalu dajejo otroci in mladi. Prav ponosni smo na to, da nam je  skupaj z ZOTKS Slovenija uspelo organizirati in zapolniti vseh 43 razpisanih mest na taborih FILMSKA VALILNICA, GLASBENA VALILNICA in MEDIJSKA VALILNICA.

Tako se nam bodo na velikem odru predstavili otroci iz celotne Slovenije, pod mentorstvom kaljenih pedagogov.

------

OLDSMOBILE POETRY:

Ste že doživeli poezijo v avtomobilu?! Pri nas jo boste!

----


TOMI LORBER IN ORKESTERTomi Lorber prihaja iz Rogaške Slatine, z glasbo se ukvarja že več kot 25 let. V tem času je svoj glasbeni izraz kalil v različnih zasedbah, največ v romskem orkestru cimbalista Adama Bisckeya. Vzporedno je ves čas ustvarjal lastno avtorsko glasbo in besedila, ter nastopal kot kantavtor na različnih odrih. V samozaložbi je izdal cd POPEVKE (posnetke iz raznih nastopov), njegovo pesem Maybe je uspešno priredila rock skupina MI2. Izdal je tudi pesniško zbirko LESENDRO. V letih 2003, 2005 in 2007 je nastopil na kantavtorskem festivalu v Rušah in vsakič prejel nagrado od komisije, kar mu je dalo vzpodbudo za nadaljnje ustvarjanje. Sedaj nastopa z odličnimi glasbeniki v zasedbi: Goran Koražija – kitara, Vojko Hlupič – bas, Blaž Tepeš – bobni, sam pa prispeva glas in kitaro. Po danem albumu Jutranji kabatert že zbira gradivo za naslednjo ploščo. Skupina je sodelovala tudi pri dolgoletnem glasbeno-literarnem projektu Rokerji pojejo pesnike.

Partnerji