Novice

Razstava Tatjane Mijatović

V preddverju prostora Občine Križevci bomo v četrtek 8. 2., ob 17.00 odprli likovno razstavo slikarke Tatjane Mijatović.

Slikarka TATJANA MIJATOVIĆ, živi in ustvarja v Radencih. Prepoznavna je po izjemni življenjski energiji, ki jo prenaša v svoja likovna dela. V svoji dosedanji likovni karieri se je predstavila s številnimi samostojnimi razstavami, sodeluje pa tudi na številnih skupinskih razstavah,  likovnih delavnicah, kolonijah in simpozijih doma in v tujini.

 

Je izredno družbeno angažirana. Umetnost in povezovanje likovnikov je postalo njeno poslanstvo. V radenskem DOSOR-ju, že osmo leto skrbi za redne mesečne razstave. Kot članica Likovnega društva Gornja Radgona in dolgoletna predsednica tega društva, zelo uspešno povezuje likovne umetnike, gospodarstvenike, turistične delavce in široko likovno publiko, bodisi v vlogi iniciatorja, soorganizatorja ali organizatorja likovnih srečanj, likovnih razstav, kolonij in drugih kulturnih projektov.

Na tokratni razstavi se nam bo predstavila z izborom starejših in novejših del, ki pa bodo mimoidočemu naključnemu ali nenaključnemu obiskovalcu občine, vlile dodatno energijo, ki jo njene slike izžarevajo.

 

Partnerji